Search This Blog
Friday, July 31, 2009
Chicken teriyaki
Am mancat o singura data la un mall aceasta delicatesa japoneza si mi-a ramas in minte gustul ei.
Ingrediente :
1 varza dulce
2-3 buc piept de pui
150 ml sos soia
3 linguri miere
sare
piper
coriandru
mustar frantuzesc
1 ceapa
ulei de masline
Intr-o cratita sau in wok se pune uleiul si ceapa la calit. Varza taiata fisii subtiri se adauga dupa ce s-a calit putin ceapa. Se amesteca mereu, se poate turna si jumatate de pahar apa.
Peste varza care incepe sa se caleasca se pun 4-5 lingurite de mustar frantuzesc , sare , piper, se zdrobesc cateva boabe coriandru uscat si se amesteca in continuu.
Pentru carnea de pui se prepara o marinata din sosul de soia si miere si putin ulei masline. Se feliaza pieptul in bucatele medii se dau prin marinata si se pun pe gratar .
Se servesc calde , pofta buna !
Labels:
mancare,
preparate din carne
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Buuuun, bun de tot! Aratoase si apetisante mancaruri aici, la tine!
ReplyDeleteMultumesc frumos de tot !
ReplyDelete